Bosch BCHF216S steelstofzuiger

129.00

Artikelnummer: 4242005183166 Categorie├źn: , , , , , , , ,

Beschrijving

Met de Bosch 372573591 steelstofzuiger ervaar je eindelijk maximale flexibiliteit en comfort. Maak eenvoudig jouw hele huis schoon, snoerloos en met constante hoge schoonmaakprestaties. Dankzij het 2-in-1 concept heb je tijdens het stofzuigen altijd een kruimelzuiger in de buurt.
Voordelen van de Bosch 372573591
* 2-in-1 steelstofzuiger en kruimelzuiger
* Grondig reinigen van alle vloersoorten dankzij elektrische borstel
* Twee vermogensstanden
* EasyClean System
* Met LongLife Li-Ion accu – voor extra lange werktijd tot maximaal 40 minuten
Maximale flexibiliteit met de hoogste prestaties
De stofzuiger is voorzien van een LongLife Li-Ion accu. Deze verzorgt hoge prestaties, voor 40 minuten lang en is in 5 uur weer volledig op te laden. Met de accu oplaadindicatie kan je eenvoudig aflezen wanneer dit weer nodig is. Dankzij het flexibele mondstuk, kan je makkelijk om heen en onder meubels door stofzuigen. Ook is het een 2-in-1 kruimelzuiger en steelstofzuiger. Koppel tijdens het schoonmaken jouw kruimelzuiger los, om tussendoor de bank af te nemen.
Comfortabel gebruiken, schoonmaken en opbergen
Deze steelstofzuiger is erg makkelijk in gebruik, kan je makkelijk op bergen en is eenvoudig schoon te maken, dankzij het lichte gewicht en het EasyClean System. Dat systeem zorgt ervoor dat de onderdelen makkelijk los te koppelen zijn, waarna je de draaiende borstel kunt reinigen. Ook is het filter uitwasbaar en kan je de stofcontainer eenvoudig legen. Na gebruik is hij staand op te bergen en te laden.

Extra informatie

merk

Bosch